Sportfacility Amstelveen


Sportfacility Amstelveen is onderdeel van Sportbedrijf Amstelveen. Manager Leo Beeren zwaait de scepter over deze afdeling. Met een gemotiveerde enthousiaste crew zorgt hij ervoor dat uw sportbeleving zo prettig mogelijk is.

Verhuur accommodaties
Bianca Noordman beantwoordt al uw huur vragen. Zij heeft de verhuur van zalen, velden, het zwembad en de tennisbanen in haar pakket.  Een huur aanvraag kunt u het beste e-mailen.

Horeca Sporthallen
Fred Bot is er voor u als u een sportief feest wilt geven of een beurs wilt organiseren. In onze mooie gerenoveerde Emergohal is er van alles mogelijk, maar ook de Nieuwe Bankrashal is uitermate geschikt voor kleine(re) sport evenementen.

Schoon en veilig
Rania Mansour regelt de schoonmaak, kleine reparaties, de zaal inrichting en de uitleen van onze spelmaterialen. Zij en het A-(ccommodatie)team zorgen dat uw sportieve prestaties in een veilige en schone omgeving kunnen plaatsvinden. Zijn er grotere mankementen aan de accommodatie? Zij zorgt dat het doorgegeven wordt aan de afdeling Bouwzaken van de gemeente Amstelveen, zodat er naar een oplossing gezocht kan worden. _
 _
 _
Verhuur:088-8585 155Bianca Noordman verhuur@sportbedrijfamstelveen.nl
 _
 _
 _
Schoonmaak:088-8585 155Rania Masour
servicepunt@sportbedrijfamstelveen.nl
 _
 _
 _
Evenementen:06-54717110Fred Bot 
emergohal@sportbedrijfamstelveen.nl
 _
 _
 _


Sportbedrijf Amstelveen

Afdeling Sportfacility

- Verhuur sporthallen
- Verhuur tennisbanen

Defect, schoonmaak- of reparatieverzoek melden?

servicepunt@sportbedrijfamstelveen.nl


Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveen Flickr

Sportagenda